top of page

Hinnasto

Koiravalokuvaus

Ei ole väliä onko kyse rotukoirasta, rescuesta, sekarotuisesta, harrastuskoirasta, kotikoirasta, pennusta tai seniorista, niistä jokainen on perheelleen maailman arvokkain. Ikuistetaan yhdessä rakas lemmikkinne kuviin, jotka kulkevat mukananne ikuisesti.

 

Kuvaukset voidaan järjestää juuri sinun koirallesi parhaiten sopivalla tavalla, eikä kuvattavalta koiralta vaadita mitään ennakkotaitoja. Suoritan kuvaukset aina koiralähtöisesti sekä koiran erityistarpeet huomioiden. Minulle on myös tärkeää, että kuvaustilanne on niin koiralle kuin omistajallekin hauska ja että kaikki lähtevät kotiin kuvauksista hymy huulilla.

Olen täysin kaksikielinen (ruotsi-suomi) ja puhun myös sujuvaa englantia. Viestittely ja kuvaukset voidaan siis hoitaa toivomallasi kielellä. Kuvaukset voidaan järjestää joustavasti pääkaupunkiseudulla ja Uudellamaalla ja kaikkien pakettien hintoihin sisältyy maksimissaan 20 km matka kuvauspaikalle Etelä-Espoosta. Ylimenevältä osuudelta peritään 0,24 €/km suuruinen korvaus.

Kaikki kuvat luovutetaan asiakkaalle digitaalisesti kahdessa koossa: täysikokoinen kuva sopii hyvin kuvatuotteisiin ja tulostukseen, hiukan pienempi taas nettiin julkaistavaksi.

Kaikkiin hintoihin sisältyy arvonlisävero 24 %. 

Ethän emmi ottaa yheyttä, jos mikään kuvauspaketti ei suoraan tunnu istuvan teidän tarpeisiinne. Voimme yhdessä helposti räätälöidä juuri teille sopivan kuvaussession, joka ilahduttaa perhettänne pitkään!

Koiran muotokuvapaketti

Mikki13_iso.jpg

Hinta 80 €
Lisäkuvat 20 €/kpl

45-60 minuutin kuvaussessio asiakkaan toiveiden mukaisessa miljöössä. Hintaan sisältyy 3 kpl asiakkaan itse koevedosgalleriasta valitsemaa, tarkasti jälkikäsiteltyä muotokuvaa koirasta digitaalisesti kahdessa eri koossa.

Koiraperheen ryhmäkuvapaketti

sallankoirat2_iso.jpg

Hinta 130 €

Lisäkuvat 20 €/kpl

60-90 minuutin kuvaussessio asiakkaalle mieleisessä miljöössä. Hintaan sisältyy 6 kpl asiakkaan itse koevedosgalleriasta valitsemaa, tarkasti jälkikäsiteltyä digikuvaa koirista yksin tai yhdessä. Myös yhteiskuvat omistajien kanssa kuuluvat pakettiin.

Koiraharrastajan dokumentaarinen kuvapaketti

IMG_5363.jpg

Hinta 160 €

Lisäkoirat 10 €/koira

Max. 2 tunnin kuvaussessio 1-4 koiran kanssa asiakkaan valitsemassa miljöössä esimerkiksi treenikentällä, koirapuistossa tai metsässä. Nyt ei tarvitse poseerata, vaan on minun työni ikuistaa ne ohikiitävät hetket!

Pakettiin kuuluu vähintään 40 kevyesti käsiteltyä kuvaa digitaalisesti kahdessa eri koossa.

Hinnat voimassa 27.7.2022 lähtien.

Valokuvaan myös mielelläni kisoissa, epiksissä tai koiratapahtumissa!

Käyn aktiivisesti kuvaamassa agilitykilpailuja, epiksiä tai muita koiratapahtumia pääkaupunkiseudulla ja Uudellamaalla. Kuvaan mielelläni myös tokoa tai rallytokoa.

 

Tältä sivulta löydät gallerialinkit tapahtumiin, joissa olen ollut kuvaamassa.

Teen mielelläni kuvauksia myös tilauksesta, eli jos toivot minut kuvaamaan johonkin kisa- tai koiratapahtumaan Uudellamaalla, laita rohkeasti viestiä! Itse kuvaus ei maksa mitään, vaan veloitan jälkikäteen yksittäishinnan ostetuista kuvista, ellei muuta järjestelyä sovita.

Ota yhteyttä stefanie.lindroos@gmail.com tai yhteydenottolomakkeen kautta. 

IMG_5051.jpg
bottom of page